Certified Human Capital Management®: certificatiemodule

Organizer: 
NCOI NV
Activité: 
Vorming
Date: 
Friday 07/05/2021 - 09:00
Price: 
806 Euro excl BTW €
Location: 
MS TEAMS
België
BE
Accessibilité: 
Iedereen
Doelstellingen Om het certificaat 'Human Capital Management' te behalen moet u: deelnemen aan alle modules van de opleiding 'Certified Human Capital Management' slagen voor het eindwerk 'Human Capital Management' Met het eindwerk toont u aan dat u wat u leerde tijdens de opleiding 'Human Capital Management®' geïntegreerd hebt. U werkt een bedrijfsvraagstuk uit en onderbouwt uw aanpak gedetailleerd. Voorbeelden van thema's zijn: uitbouwen van een welzijnsplan verbinden van een bestaand welzijnsplan aan de beleving van de medewerkers uitwerken van werkplezier in een team dat niet op 1 locatie zit … Indien u deelneemt aan het eindwerk moet u een mentor zoeken binnen het bedrijf waarover het vraagstuk gaat. Uw mentor begeleidt het proces en staat mee in voor de evaluatie. Bovendien wordt u doorheen het traject actief begeleid door prof. dr. Elke Van Hoof gedurende 3 x 2 uur coaching. Op de laatste lesdag van deze module presenteert u uw eindwerk. Na de presentatie kunnen vragen gesteld worden die meetellen voor de quotering van het eindwerk (70 % werk en 30 % presentatie/Q&A). <p>Omwille van de coronamaatregelen werd deze module gedigitaliseerd. Ze vindt plaats in een online tool. Op basis van de expertise die we de afgelopen maanden hebben opgedaan met betrekking tot het digitaliseren van opleidingen hebben we het programma van deze opleiding volledig geredesigned. De inhoud blijft dezelfde, maar de pedagogische aanpak is nu digital proof. We bouwden een programma met live online sessies, webinars on demand, leesopdrachten, keynotes, getuigenissen, break-out sessies,… U krijgt een <span class="underline"><strong>kwalitatief hoogstaande online leerervaring</strong></span>, vergelijkbaar met de ervaring die u zou krijgen bij een face-to-face training. Deze digitale opleiding is een tweetalige opleiding. U neemt deel in uw eigen taal en ontvangt documentatie en boeken in uw voorkeurstaal.</p> De editie van het najaar 2020 werd gedigitaliseerd en vindt plaats in een online tool. Op basis van de expertise die we de afgelopen maanden hebben opgedaan met betrekking tot het digitaliseren van opleidingen hebben we het programma van deze opleiding volledig geredesigned. De inhoud blijft dezelfde, maar de pedagogische aanpak is nu digital proof. We bouwden een programma met live online sessies, webinars on demand, leesopdrachten, keynotes, getuigenissen, break-out sessies,… U krijgt een kwalitatief hoogstaande online leerervaring, vergelijkbaar met de ervaring die u zou krijgen bij een face-to-face training. Deze digitale opleiding is een tweetalige opleiding. U neemt deel in uw eigen taal en ontvangt documentatie en boeken in uw voorkeurstaal.

Pluspunten

Dit certificaat is uniek in de markt. Met dit certificaat toont u aan dat u expert bent op het gebied van welzijn. 

U wordt begeleid door dé experte ter zake. Prof. dr. Elke Van Hoof is expert inzake welzijn en werkplezier.  Binnen de Vrije Universiteit Brussel doet ze nog altijd onderzoek. Daarnaast zetelt ze in menig adviesraden waaronder de Hoge Gezondheidsraad en het Kenniscentrum Arbeidsongeschiktheid binnen het RIZIV. In deze opleiding bundelt ze al haar wetenschappelijke kennis alsook haar bedrijfsexpertise naast de kennis van de laatste wetenschappelijke ontwikkeling binnen dit snel ontwikkelend domein.

"

Tijdens de certificatiemodule word je uitgedaagd om de kennis opgedaan tijdens de andere modules te vertalen naar de praktijk, op basis van je eigen ervaring. Enorm leerrijke ervaring. De setting was ook top. Het eindwerk werd verdedigd in een discrete setting temidden van professionals die hier ook al ervaring mee hebben.

"

anoniem, senior manager

Programma

3 x 2 uur begeleiding door prof. dr. Elke Van Hoof

Eindwerkpresentatie (inclusief vragen)