Evenwicht in connectiviteit: ontgrendel productiviteit en welzijn (Aalst)

Ontdek de sleutel tot het vinden van evenwicht tussen connectiviteit en welzijn tijdens onze boeiende workshop van een dag. In een wereld waar deconnectie een waardevolle strategie lijkt te zijn in de strijd tegen stress en burn-out, ervaren velen het als een bedreiging voor hun autonomie. Werkgevers, leidinggevenden en werknemers delen zelden een gemeenschappelijke visie over deconnectie, wat resulteert in een verhit debat dat dringend klaarheid behoeft.

Maar wat brengt (hyper)connectiviteit ons eigenlijk? Niet alleen kommer en kwel, maar op een bepaald punt treedt er onvermijdelijk efficiëntieverlies op. Zelfs de gedachte aan een afwezige smartphone veroorzaakt ongemak. Waarom is dit zo en belangrijker nog, hoe kunnen we hiermee omgaan om de organisatie en haar leden zo performant mogelijk te houden?

 

Schrijf je nu in voor deze unieke workshop en ontdek hoe u de juiste balans kunt vinden tussen connectiviteit, productiviteit en welzijn in jouw organisatie.

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor iederen die de juiste balans wil vinden tussen connectiviteit, productiviteit en welzijn in zijn organisatie. 

Het programma

Deze workshop gaat verder dan persoonlijk timemanagement en focustips. We verkennen de impact van groepsdynamiek en een doordacht beleid op het gebied van deconnectie.

Samen gaan we aan de slag om te ontdekken wat binnen uw eigen organisatie kan werken.

We werken met het juridisch kader, praktische handvaten in de praktijk en gaan aan de slag met casuistiek.

En je gaat naar huis met een schat aan praktische tips, mogelijkheden en inspiratie die u direct kunt toepassen.

 

Voormiddag: Theorie juridisch - organisatorisch

Namiddag: Concrete praktijk aanpak en intervisie casuïstiek en uitwerking.