Nieuw kb bedrijfsbezoeken en beleidsadvies van externe diensten

Ben je geïnteresseerd in welzijn op het werk? In dit webinar word je geïnformeerd over de nieuwe regelgeving inzake bedrijfsbezoeken en beleidsadvies. Deze regelgeving moet er voor zorgen dat werkgevers beter ondersteund en begeleid worden in de stapsgewijze opzet en uitrol van een doeltreffend welzijns- en preventiebeleid.

Doelstellingen

Dit webinar heeft als doel algemene kennis te vergaren over de nieuwe regelgeving die nuttig kan zijn in het opzetten van een doeltreffend welzijns- en preventiebeleid.
Bovendien word je goed geïnformeerd over de prestaties waarvoor een werkgever een beroep kan of moet doen op zijn externe preventiedienst en wat er tegenover de bijdragen staat die hij aan deze dienst betaalt. Ontdek wat je kan vragen en mag verwachten.

Pluspunten

In dit webinar ontvang je nuttige informatie rechtstreeks van de personen die de wetgeving schreven en ze dus zeer goed kennen. Er wordt een helder en beknopt overzicht gegeven waardoor onmiddellijk duidelijk is wat deze nieuwe regelgeving beoogt en welke nieuwe verplichtingen er op de externe preventiedienst rusten wat bedrijfsbezoeken en beleidsadvies betreft.

Doelgroep

Dit webinar richt zich tot preventieadviseurs en andere medewerkers van externe en interne preventiediensten, werkgevers, werknemersvertegenwoordigers in comités voor preventie en bescherming op het werk, sociale secretariaten, enzovoort.

Programma

Tijdens het webinar komen volgende punten aan bod:

  • Achtergrond van de nieuwe regelgeving
  • Bedrijfsbezoeken: frequentie, inhoud, timing enz.
  • Beleidsadvies: voor wie, doelstelling, inhoud enz.
  • Q&A