Preventieadviseur niveau 2

Elke organisatie moet volgens de wet een Interne Dienst Preventie en Bescherming op het Werk hebben van zodra men één of meerdere werknemers in dienst heeft.

Afhankelijk van de activiteit van de organisatie en de hiermee gepaard gaande risico's, maar ook afhankelijk van het aantal werknemers, bepaalt de wet of u een Preventieadviseur Niveau 1, 2 of 3 in dienst moet hebben. Voor elk van deze niveaus bent u bij Amelior aan het goede adres.

Deze opleiding wordt jaarlijks in Kortrijk en Antwerpen georganiseerd.

Waarom kiezen voor Amelior?

  • De docenten zijn stuk voor stuk experten binnen hun vakgebied die een wetenschappelijk achtergrond combineren met dagdagelijkse praktijkervaring. 
  • Amelior werkt met een gelimiteerde groep cursisten voor deze opleiding om zo maximaal in te zetten op het uitwisselen van ervaringen en kennis. Cursisten worden aangemoedigd om hun ervaringen te delen tijdens de les. 
  • Via MS Teams bieden we cursisten een digitaal leerplatform aan. Daarnaast kunt u rekenen op een persoonlijke ondersteuning op maat door de collega's van Amelior tijdens het volledige opleidingstraject.
  • Deze opleiding is erkend voor het Vlaams Opleidingsverlof. Uw organisatie kan zo loon terugvorderen voor de werkuren waarop u les volgt.