Studienamiddag 'Welzijn op het werk'

Het Provinciaal comité Oost-Vlaanderen voor de bevordering van de arbeid en Prebes Oost-Vlaanderen organiseren op vrijdag 27 januari 2023 een studienamiddag met als thema

Welzijn op het werk

Het Provinciaal Comité Oost-Vlaanderen voor de Bevordering van de Arbeid en de Koninklijke Vereniging Prebes afdeling Oost-Vlaanderen zetten zoals gewoonlijk ook het jaar 2023 in met een studienamiddag rond ‘Welzijn op het werk’.

Voor iedereen die begaan is met welzijn, preventie en bescherming op het werk is dit een buitengewone kans om tijdens deze infosessie actuele praktijkgerichte kennis en inzichten te verwerven.

Adviseur-Generaal van FOD WASO HUA, Mevr. Valérie Vervliet, komt de belangrijkste aanpassingen aan de codex van 2022 toelichten. Namelijk de inwerkingtreding op 01/01/2022 van het KB beleidsbezoeken en beleidsadvies, de aanpassingen inzake pandemie, en de re-integratie en medische overmacht. We kijken ook vooruit: wat brengt 2023 rond welzijn op het werk?

Afsluiten doen we met een praktijkvoorbeeld van het bedrijf Samoco. Koen Bordeaud’Huy is SHEQ manager bij Samoco en zal toelichten hoe zij met hun bedrijf omgaan met veranderende wetgeving en hoe ze dit verankeren in hun beleid.

Heeft u interesse in deze eerste studienamiddag van het nieuwe jaar? Schrijf u dan zeker in vóór 25 januari 2023!

Na deze eerste studienamiddag van het jaar heffen we graag samen met u het glas op onze nieuwjaarsreceptie.