Vertrouwenspersoon: basisopleiding

Psychosociaal welzijn op het werk: ook de wetgever ziet er het belang van in, zoals de wet van 10 april 2014 benadrukt. Maar er loeren tientallen risico’s om de hoek. Een misplaatste opmerking, pesten op het werk, een nakende burn-out door torenhoge werkdruk enz. Als vertrouwenspersoon moet je actief luisteren en krachtig bemiddelen. Want je krijgt vaak botsende versies van hetzelfde verhaal voorgeschoteld. Wetten en procedures bieden je dan een houvast. Ontdek er alles over in deze basisopleiding.

De FOD WASO nam deze opleiding op in de lijst van erkende instellingen. Volg je deze cursus bij NCOI Learning, dan krijg je een attest van deelname op voorwaarde dat je 5 volle dagen aanwezig was. Ook voor de jaarlijkse supervisies die vertrouwenspersonen moeten volgen, kan je terecht bij NCOI Learning. Kies uit het aanbod erkende opleidingen de juiste voor jou!

Pluspunten

Praktische opleiding met talrijke voorbeelden en gevalstudies, voldoende ruimte voor vragen en kansen tot uitwisseling van praktijkervaringen.