EXPO GEOMETRIQUEMENT VÔTRE

De FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg organiseert van 18 januari tot 25 maart 2022 de expo “GEOMETRIQUEMENT VÔTRE” van Yastarine. De tentoonstelling is toegankelijk van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en in het weekend op verzoek.

Yastarine is een autodidact kunstenaar uit Brussel. Ze is het levende bewijs dat het nooit te laat is om je passie te volgen en te verwezenlijken. Voortdurend op zoek naar vrijheid en authenticiteit, probeert Yastarine door middel van haar complexe creaties een diepere betekenis te leggen in de impressie die de toeschouwer ervaart bij haar geometrische en kinetische kunst.
Ze werkt er haar favoriete thema’s in uit: het verstrijken van de tijd, de complexiteit van ideeën en gevoelens. Ze speelt met dragers en materialen, zowel hout als doek, waarin ze soms led’s integreert die een extra dimensie aan haar werken geven. Haar eigentijdse stijl is verankerd in de moderniteit: sommige van haar werken maken interactie mogelijk tussen de creatie en de toeschouwer, die zo een volwaardig deel van de expo wordt.

Website: www.yastarine.com

Video