Basiscursus preventieadviseur niveau III

Basiscursus preventieadviseur niveau III - Amelior
Organisatie: 
Amelior vzw
Activiteit: 
Vorming
Datum: 
Dinsdag 06/11/2018 - 09:00 tot Maandag 01/04/2019 - 17:00
Prijs: 
Vanaf €740 €
Plaats: 
Adequat
Brusselsesteenweg 159
Melle 9090
België
51° 0' 54.3096" N, 3° 47' 6.8352" E
BE
Toegankelijkheid: 
Iedereen
Doelgroep: 
Andere, Preventieadviseur veiligheid, Preventieadviseur arbeidsgeneesheer, Preventieadviseur psychosociale aspecten, Preventieadviseur ergonoom, Preventieadviseur hygiënist, Werkgever of lid van de hiërarchische lijn, Syndicaal afgevaardigde, Vertrouwenspersoon, Human Resources
Thema's: 
veiligheid
De basiscursus Preventieadviseur Niveau III voldoet aan de eisen van de Codex Welzijn op het Werk en komt in aanmerking voor educatief verlof (N-1971/C-11). Na slagen in deze praktisch ingerichte cursus van 40 lesuren, krijgen de cursisten een getuigschrift van deelname.

WAAROM AMELIOR?

Amelior vzw is opgericht door een managers die hun passie voor veiligheids- en kwaliteitsmanagement wilden delen met het bedrijfsleven. Ondertussen is dit uitgemond in een professionele organisatie die reeds decennia ten dienste staat van het bedrijfsleven.

VOOR WIE?

Meer en meer werkgevers vinden het raadzaam hun leidinggevenden en kaderleden een basisvorming veiligheid te laten volgen.
Daarom is deze opleiding ontworpen voor:

  • Medewerkers van de Interne Dienst Preventie en Bescherming of hoofd van de ‘Interne dienst voor Preventie en Bescherming’ van een C- of D-bedrijf die wil voldoen aan de wettelijk vereiste basisvorming.
  • Kaderleden en leidinggevenden die hun kennis over arbeidsveiligheid willen bijschaven.
  • Leden van het Comité PBW.

PROGRAMMA

U krijgt de basisvorming veiligheid. U krijgt in korte tijd zicht op alle belangrijke aspecten van het hedendaags veiligheidsbeleid:

  • zowel de algemene denkwijze,
  • de wetgeving, als
  • de specifieke risico’s komen aan bod.