Certified Expert Machinery Safety: de machinerichtlijn (module 1)

Organisatie: 
Kluwer Opleidingen
Activiteit: 
Bijscholing
Datum: 
Dinsdag 15/10/2019 - 09:00
Prijs: 
1155 €
Plaats: 
Bluepoint Antwerpen
Filip Williotstraat 9
Berchem 2600
België
BE
Toegankelijkheid: 
Iedereen
Deze module loodst u door de verschillende artikels en bijlagen van de machinerichtlijn. Definities worden verklaard, essentiële eisen toegelicht en op te leveren documenten doorgesproken. U ontdekt in detail: Het verschil tussen voltooide en niet voltooide machines, de wetgeving met betrekking tot samenbouw van nieuwe en oude installaties en machines. Na deze module kent u de in en outs van de wetgeving, ook in bijzondere gevallen. Deze module is een onderdeel van het langlopend traject 'Expert Machinery Safety. Een modulaire opleiding die u volleidg of per module kunt volgen. Als u het volledig traject afwerkt en uw case met succes afrondt ontvangt u het 'Wolters Kluwer Certificaat Expert Machinery Safety'. Tijdens deze module ontdekt u alle aspecten van de machinerichtlijn. Pluspunten Een praktijkcase vormt de rode draad doorheen dit traject en vertaalt de theorie naar uw dagelijkse praktijk. Het groepswerk dat u uitwerkt doorheen dit traject zorgt voor een nog betere verankering van de kennis die u opdoet. Deze opleiding wordt gegeven door topexperten in de materie. Zij delen hun jarenlange ervaring en kennis met u. Als u de volledige opleiding volgt en uw praktijkcase met succes afrondt behaalt u het certificaat 'expert in Machinery safety'.

Deze module loodst u door de verschillende artikels en bijlagen van de machinerichtlijn. Definities worden verklaard, essentiële eisen toegelicht en op te leveren documenten doorgesproken. U ontdekt in detail:

Het verschil tussen voltooide en niet voltooide machines,

de wetgeving met betrekking tot samenbouw van nieuwe en oude installaties en machines.

Na deze module kent u de in en outs van de wetgeving, ook in bijzondere gevallen.

Deze module is een onderdeel van het langlopend traject 'Expert Machinery Safety. Een modulaire opleiding die u volleidg of per module kunt volgen. Als u het volledig traject afwerkt en uw case met succes afrondt ontvangt u het 'Wolters Kluwer Certificaat Expert Machinery Safety'. Tijdens deze module ontdekt u alle aspecten van de machinerichtlijn.

Pluspunten

Een praktijkcase vormt de rode draad doorheen dit traject en vertaalt de theorie naar uw dagelijkse praktijk.

Het groepswerk dat u uitwerkt doorheen dit traject zorgt voor een nog betere verankering van de kennis die u opdoet.

Deze opleiding wordt gegeven door topexperten in de materie. Zij delen hun jarenlange ervaring en kennis met u.

Als u de volledige opleiding volgt en uw praktijkcase met succes afrondt behaalt u het certificaat 'expert in Machinery safety'.