Certified Human Capital Management®: HR analytics & Insights voor een optimaal welzijnsbeleid

Organisatie: 
NCOI NV
Activiteit: 
Vorming
Datum: 
Dinsdag 26/10/2021 - 09:00
Prijs: 
1506,00 excl BTW €
Plaats: 
Bluepoint Brussels
Bd A. Reyers Ln 80
Brussel, Schaarbeek 1030
België
BE
Toegankelijkheid: 
Iedereen
Pluspunten Je krijgt coaching en begeleiding van topexperts én wisselt praktijkervaringen uit met de andere deelnemers. De coaches hebben een forse track record als hr-specialist en kennen jouw uitdagingen door en door. Doelgroep Deze opleiding richt zich tot: hr-managers hr-businesspartners die hun kennis, competenties en vaardigheden willen aanscherpen hr-professionals die hun specialistische functie willen vervangen door een meer generalistische rol hr-professionals die als sparringpartner en adviseur van het management willen optreden hr-medewerkers die willen uitgroeien tot businesspartners hr-consultants

Een goed welzijnsbeleid begint met de juiste inzichten. Analyse van payroll-data kan tot belangrijke inzichten leiden over 'Human Capital Effectiveness' die niet enkel het hr-management, maar ook het breder beleid van een organisatie ondersteunen. De meest rijke inzichten komen echter uit de combinatie van payroll-data en andere data binnen de organisatie, maar ook en vooral uit welzijnsonderzoeksdata. Tijdens deze opleiding ontdek je hoe je het beschikbare cijfermateriaal in je organisatie vertaalt naar een onderbouwd welzijnsbeleid.

Doelstellingen

Deze interactieve training met cases en good practices bezorgt je een eigen toolbox waarmee je meteen aan de slag kan.

Omwille van de coronamaatregelen werd deze opleiding gedigitaliseerd. Ze vindt plaats in een online tool. Je krijgt een digitaal programma met live online sessies, webinars on demand, leesopdrachten, keynotes, getuigenissen, break-out sessies… Je krijgt een kwalitatief hoogstaande online leerervaring, vergelijkbaar met de ervaring die je zou krijgen bij een face-to-face training.

Deze digitale opleiding is een meertalige opleiding. Er zijn zowel Nederlandstalige als Franstalige deelnemers. De opleiding is grotendeels in het Engels. Je neemt deel in je eigen taal en ontvangt documentatie en boeken in jouw voorkeurstaal.