De risico-analyse brand: workshop

Organisatie: 
Kluwer Opleidingen
Activiteit: 
Bijscholing
Datum: 
Dinsdag 21/05/2019 - 14:00 tot 17:30
Prijs: 
305 €
Plaats: 
Bluepoint Brussels
a
Brussel 1030
België
BE
Toegankelijkheid: 
Iedereen
Doelgroep: 
Preventieadviseur veiligheid
Brandbestrijding is de laatste stap in een brandveiligheidsbeleid en toch is dit net het onderdeel waar bedrijven vooral op inzetten. Door de focus te zetten op brandpreventie, wordt de brandveiligheid groter en bespaart u kosten. Ook het nieuwe KB brand trekt duidelijk de kaart van de brandpreventie en niet die van de brandbestrijding. Het is essentieel dat brandveiligheid naar een doe-model evolueert eerder dan naar een mathematisch model. Na deze training zet u een brandpreventieplan op voor uw organisatie. U maakt een risico-analyse brand op en u kent alle stappen die u moet zetten in brandpreventie en sensibilisering van de werknemers.

Brandbestrijding is de laatste stap in een brandveiligheidsbeleid en toch is dit net het onderdeel waar bedrijven vooral op inzetten. Door de focus te zetten op brandpreventie, wordt de brandveiligheid groter en bespaart u kosten.

Ook het nieuwe KB brand trekt duidelijk de kaart van de brandpreventie en niet die van de brandbestrijding. Het is essentieel dat brandveiligheid naar een doe-model evolueert eerder dan naar een mathematisch model.

Na deze training zet u een brandpreventieplan op voor uw organisatie. U maakt een risico-analyse brand op en u kent alle stappen die u moet zetten in brandpreventie en sensibilisering van de werknemers.