Gratis webinar - De kracht van optimale samenwerking

Organisatie: 
Allanta vzw
Activiteit: 
Vorming
Datum: 
Woensdag 27/10/2021 - 09:00 tot 09:30
Prijs: 
gratis €
Toegankelijkheid: 
Iedereen
Thema's: 
samenwerken, Welzijn, thuiswerk, leiderschap
Krijg door Allanta vzw concrete tips en voorbeelden om het teamwerk een positieve boost te geven, ook in een hybride toekomst.

De thuiswerk-verschuiving naar aanleiding van de corona-crisis heeft tot heel wat boeiende inzichten geleid en deze hebben nu ook de kracht om positieve veranderingen in onze werkomgeving teweeg te brengen. 

We worden uitgenodigd om out of the box te denken om efficiënt te blijven samenwerken en communiceren, of het nu virtueel is of in real life.

Organisaties kunnen een nieuwe werkrealiteit vormgeven door het beste van twee werelden te combineren. Deze kan de flexibiliteit en het werkgeluk verhogen, zodat iedereen een manier van werken kan vinden waarin hij of zij het beste presteert en tegelijk in verbinding is met het team en de organisatie. 

Maar hoe pak je dat aan? Hoe ondersteun je zowel leidinggevenden als medewerkers om de samenwerking onder de loep te (durven) nemen én de verbeterpunten aan te kaarten? Hoe volg je de evolutie op?

In samenwerking met Tryangle inspireert de Corporate Well-Being expert Kim Hilgert graag leidinggevenden, teamleaders en iedereen die de samenwerking wil versterken met concrete tips en voorbeelden om het teamwerk een positieve boost te geven, ook in een hybride toekomst.