Herziening van het AREI

Organisatie: 
Wolters Kluwer Opleidingen
Activiteit: 
Bijscholing
Datum: 
Dinsdag 25/06/2019 - 12:30 tot 13:30
Prijs: 
115 €
Plaats: 
Webinar
Webinar
Webinar Webinar
België
BE
Toegankelijkheid: 
Iedereen
Doelgroep: 
Preventieadviseur veiligheid, Preventieadviseur psychosociale aspecten
Na een laatste grondige update van het reglement op de elektrische installaties in het KB van 4 december 2012, is de structuur van het AREI momenteel opnieuw in herziening. Verwacht wordt dat het ‘nieuwe’ AREI tegen midden volgend jaar zal klaar zijn. Wat betekent dat in de praktijk? Worden er zaken verduidelijkt? En wat moet de preventieadviseur daarvan onthouden? Inbegrepen in het senTRAL abonnement Dit webinar is inbegrepen in het SenTRAL abonnement. SenTRAL abonnees krijgen twee weken voor de startdatum van elk webinars een link via email. Om gratis deel te nemen volstaat het om via die link in te schrijven. Dit webinar is ook toegankelijk voor abonnees van Electrosafe.

Na een laatste grondige update van het reglement op de elektrische installaties in het KB van 4 december 2012, is de structuur van het AREI momenteel opnieuw in herziening. Verwacht wordt dat het ‘nieuwe’ AREI tegen midden volgend jaar zal klaar zijn. Wat betekent dat in de praktijk? Worden er zaken verduidelijkt? En wat moet de preventieadviseur daarvan onthouden?

Inbegrepen in het senTRAL abonnement

Dit webinar is inbegrepen in het SenTRAL abonnement. SenTRAL abonnees krijgen twee weken voor de startdatum van elk webinars een link via email. Om gratis deel te nemen volstaat het om via die link in te schrijven. Dit webinar is ook toegankelijk voor abonnees van Electrosafe.