Kleine blusmiddelen als element van collectieve beschermingsmiddelen (CBM's).

Organisatie: 
Wolters Kluwer Opleidingen
Activiteit: 
Bijscholing
Datum: 
Dinsdag 19/03/2019 - 12:30 tot 13:30
Prijs: 
115 €
Plaats: 
Webinar
Webinar
Webinar Webinar
Belgique
BE
Toegankelijkheid: 
Iedereen
Doelgroep: 
Preventieadviseur veiligheid, Preventieadviseur psychosociale aspecten
Kleine blusmiddelen zijn collectieve beschermingsmiddelen, maar er bestaan veel soorten met elk hun specifieke eigenschappen. Het is belangrijk te weten welke blusmiddelen het meest geschikt zijn voor welbepaalde locaties. En wat haalt u uit de informatie op het blusmiddel, welk advies kan u bij aankoop geven? In dit webinar frissen we ook nog even uw basiskennis op: wat is de vuurdriehoek en vuurvijfhoek, welke blusmiddelen en brandklassen zijn er, en hoe gebruik je die middelen correct? Hoe werkt een webinar? Met dit webinar kunt u de presentatie volgen via uw computer, tablet of smartphone. De presentatie loopt van 12.30 tot 13.30 uur. Een aantal dagen voor aanvang ontvangt u een link waarmee u een half uur op voorhand kunt inloggen. U kunt tijdens de presentatie vragen stellen aan de spreker. Met bijscholingsattest voor de preventieadviseur of milieucoördinator Na afloop van het webinar kunt u enkele testvragen beantwoorden waarmee u een bijscholingsattest voor de preventieadviseur of de milieucoördinator kunt krijgen. Inbegrepen in het senTRAL-abonnement Dit webinar is inbegrepen in het SenTRAL abonnement. SenTRAL abonnees krijgen twee weken voor de startdatum van elk webinars een link via email. Om gratis deel te nemen volstaat het om via die link in te schrijven.

Kleine blusmiddelen zijn collectieve beschermingsmiddelen, maar er bestaan veel soorten met elk hun specifieke eigenschappen. Het is belangrijk te weten welke blusmiddelen het meest geschikt zijn voor welbepaalde locaties. En wat haalt u uit de informatie op het blusmiddel, welk advies kan u bij aankoop geven? In dit webinar frissen we ook nog even uw basiskennis op: wat is de vuurdriehoek en vuurvijfhoek, welke blusmiddelen en brandklassen zijn er, en hoe gebruik je die middelen correct?

Hoe werkt een webinar?

Met dit webinar kunt u de presentatie volgen via uw computer, tablet of smartphone.

De presentatie loopt van 12.30 tot 13.30 uur. Een aantal dagen voor aanvang ontvangt u een link waarmee u een half uur op voorhand kunt inloggen. U kunt tijdens de presentatie vragen stellen aan de spreker.

Met bijscholingsattest voor de preventieadviseur of milieucoördinator

Na afloop van het webinar kunt u enkele testvragen beantwoorden waarmee u een bijscholingsattest voor de preventieadviseur of de milieucoördinator kunt krijgen.

Inbegrepen in het senTRAL-abonnement

Dit webinar is inbegrepen in het SenTRAL abonnement. SenTRAL abonnees krijgen twee weken voor de startdatum van elk webinars een link via email. Om gratis deel te nemen volstaat het om via die link in te schrijven.