Masterclass milieucoördinatie

Organisatie: 
Prevent
Activiteit: 
Vorming
Datum: 
Woensdag 11/09/2019 - 09:00
Prijs: 
1.550 € (excl. BTW) €
Plaats: 
Prevent
Kolonel Begaultlaan 1A/51
Leuven 3012
België
BE
Toegankelijkheid: 
Iedereen
Thema's: 
Masterclass Milieucoördinatie
5 daags programma om preventieadviseurs, hr-verantwoordelijken, ondernemers en iedereen met milieutaken wegwijs te maken in milieureglementering, met het oog op het praktisch invullen en nakomen van verplichtingen.

Inhoud

Een preventieadviseur, hr-verantwoordelijke en ondernemer kan een aantal taken met betrekking tot de milieuzorg op zich nemen. De cursus biedt een inzicht in de Vlaamse milieuregelgeving en de basis milieuadministratieve verplichtingen om op een correcte en efficiënte manier de taken op te nemen.

In vijf opleidingsdagen gidst de cursus u doorheen procedures voor vergunningen, periodieke verplichtingen, controles en keuringen. Kortom een inzicht in de dagelijkse praktijk! U wordt wegwijs gemaakt in de nieuwe basis reglementering omtrent de omgevingsvergunning die sinds februari 2017 van kracht is. 

U krijgt verder een overzicht gepresenteerd over de mogelijke milieu- en energiesubsidies waarvoor uw investeringen in aanmerking kunnen komen.

Bedrijfseigen casus

En als afsluiter van de opleiding kiest u voor een bedrijfseigen case die u uitwerkt onder begeleiding van een van de deskundige docenten in de opleiding.

Docenten

De docenten zijn actief als milieucoördinator en/of doceren in het vakgebied. Zij zijn allen expert in hun domein. 

Attest

U ontvangt een getuigschrift van gevolgde opleiding. 

Prijs 

1.550 € (excl. BTW)