Masterclass milieucoördinatie

Organisatie: 
Prevent
Activiteit: 
Vorming
Datum: 
Donderdag 15/10/2020 - 09:00
Prijs: 
1.550 (excl. BTW) €
Plaats: 
Prevent NV
Kolonel Begaultlaan 1A/51
Leuven 3012
België
BE
Toegankelijkheid: 
Iedereen
Thema's: 
Masterclass Milieucoördinatie
De Masterclass biedt een 5 daags programma om preventieadviseurs, hr-verantwoordelijken, ondernemers en iedereen met milieutaken wegwijs te maken in milieureglementering, met het oog op het praktisch invullen en nakomen van verplichtingen.

 

Inhoud

Een preventieadviseur, hr-verantwoordelijke en ondernemer kan een aantal taken met betrekking tot de milieuzorg op zich nemen. De cursus biedt een inzicht in de Vlaamse milieuregelgeving en de basis milieuadministratieve verplichtingen om op een correcte en efficiënte manier de taken op te nemen.

In vijf opleidingsdagen gidst de cursus u doorheen procedures voor vergunningen, periodieke verplichtingen, controles en keuringen. Kortom een inzicht in de dagelijkse praktijk! U wordt wegwijs gemaakt in de basis reglementering omtrent de omgevingsvergunning. U krijgt verder een overzicht gepresenteerd over de mogelijke milieu- en energiesubsidies waarvoor uw investeringen in aanmerking kunnen komen.
 

Bedrijfseigen casus

En als afsluiter van de opleiding kiest u voor een bedrijfseigen case die u uitwerkt onder begeleiding van een van de deskundige docenten in de opleiding.
 

Docenten

De docenten zijn actief als milieucoördinator en/of doceren in het vakgebied. Zij zijn allen expert in hun domein. 
 

Attest

U ontvangt een getuigschrift van gevolgde opleiding. De opleiding komt in aanmerking als erkende bijscholing voor preventieadviseurs en milieucoördinatoren die hun kennis willen opfrissen. 

 

Praktisch

Plaats: De lessen gaan door in het bedrijvencentrum Hyphen-One te Leuven, Kolonel Begaultlaan 1A/51 (vijfde verdieping bij Prevent) op 10 min. wandelafstand van het station. Er is parkeergelegenheid in de buurt, parking Vaartkom.

Prijs: 1.550 € (excl. BTW). Afzonderlijke lessen kunnen gevolgd worden aan 165 € /les, (excl BTW).
 

Facturatie

De facturatie gebeurt door Prevent nv, Kolonel Begaultlaan 1A, 3012 Leuven - BTW BE 0845 552 265. U ontvangt na inschrijving een factuur.

Kosteloos annuleren (schriftelijk) kan tot één week voor de start van de bijscholing.
Als erkend opleidingsverstrekker aanvaardt Prevent de kmo-portefeuille (Registratienummer DV.O214764) en opleidingscheques als betaalmiddel.