Risico’s en preventiemaatregelen bij laag- en hoogspanningsinstallaties

Organisatie: 
Kluwer Opleidingen
Activiteit: 
Bijscholing
Datum: 
Donderdag 25/04/2019 - 09:00 tot 17:30
Prijs: 
622 €
Plaats: 
Business Faculty
Sint Lendriksborre 6
Brussel 1120
België
BE
Toegankelijkheid: 
Iedereen
Doelgroep: 
Preventieadviseur veiligheid, Preventieadviseur psychosociale aspecten
ls preventieadviseur moet u advies geven over elektrische installaties en over de indienststelling van hoog- en/of laagspanningsinstallaties. Hebt u vandaag voldoende bagage over elektriciteit om een gefundeerd advies te geven? Deze opleiding vertaalt het AREI naar uw praktijk. Op basis van een zeer gedetailleerd praktijkvoorbeeld ontdekt u alle aspecten die onmisbaar zijn om advies te geven over elektrische installaties en bij de indienststelling van installaties. Na deze opleiding: kent u de wetgeving die van toepassing is op de indienststellingen van installaties. vertaalt u de basisbegrippen van het AREI moeiteloos naar uw praktijk. weet u welke documenten en keuringsverslagen u verplicht moet bijhouden en hoe lang. ontdekt u de gevaren, de risico’s en de te nemen preventiemaatregelen bij elektrische installaties.

ls preventieadviseur moet u advies geven over elektrische installaties en over de indienststelling van hoog- en/of laagspanningsinstallaties. Hebt u vandaag voldoende bagage over elektriciteit om een gefundeerd advies te geven?

Deze opleiding vertaalt het AREI naar uw praktijk. Op basis van een zeer gedetailleerd praktijkvoorbeeld ontdekt u alle aspecten die onmisbaar zijn om advies te geven over elektrische installaties en bij de indienststelling van installaties.

Na deze opleiding:

kent u de wetgeving die van toepassing is op de indienststellingen van installaties.

vertaalt u de basisbegrippen van het AREI moeiteloos naar uw praktijk.

weet u welke documenten en keuringsverslagen u verplicht moet bijhouden en hoe lang.

ontdekt u de gevaren, de risico’s en de te nemen preventiemaatregelen bij elektrische installaties.