Security management: basisopleiding

Organisatie: 
NCOI Learning
Activiteit: 
Vorming
Datum: 
Donderdag 07/10/2021 - 09:00
Prijs: 
€1506 €
Plaats: 
Elewijt Center
Tervuursesteenweg 564
Elewijt 1982
België
BE
Toegankelijkheid: 
Iedereen
Ben je verantwoordelijk voor security in je organisatie, maar heb je ook nog heel wat andere taken onder je hoede? Of ben je misschien nieuw in de functie van security manager? Deze unieke opleiding over security biedt je in 2 dagen een grondig inzicht in de theorie én praktijk. Concreet leer je hoe je security management kan aanpakken of optimaliseren, aan de hand van werkbare oplossingen, tal van praktische tips en een handig stappenplan.

Doelstellingen

In deze praktische en interactieve opleiding leer je hoe je een efficiënt en aangepast securitybeleid opstelt en implementeert, zonder daarbij klanten en medewerkers uit het oog te verliezen. De 'General Data Protection Regulation' vraagt van organisaties in de volgende jaren heel wat inspanningen inzake gegevensbescherming. In deze opleiding komen de elementen die van belang zijn voor de invulling van de rol van security manager in deze context aan bod. Ook 'troubleshooting' maakt deel uit van deze opleiding: je krijgt handige tips en mogelijke oplossingen aangereikt voor problemen waarmee je in je werksituatie wordt geconfronteerd.

Na deze opleiding weet je

Hoe je een efficiënt toegangbeheersingssysteem uitbouwt

Welke maatregelen je kan nemen bij ongewenst bezoek, inbraak (in het weekend) …

Wat wel en niet mag als je een medewerker verdenkt van diefstal

Waarop je moet letten als je technische beveiligingsmiddelen implementeert (camerabewaking, toegangscontrole, inbraakdetectie)

Hoe je medewerkers sensibiliseert zodat iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid opneemt

Pluspunten

Uniek aan de opleiding is dat deze zich in de eerste plaats richt tot mensen die verantwoordelijkheid dragen voor security, maar niet exclusief binnen dit domein werkzaam zijn.

Aan de slag met je eigen bedrijf! Dankzij de oefeningen in deze opleiding breng je belangrijke security issues en quick wins van je eigen bedrijf in kaart. Keer terug naar huis met praktische oplossingen.