Steeds meer security in safety-paketten

Organisatie: 
Kluwer Opleidingen
Activiteit: 
Bijscholing
Datum: 
Dinsdag 22/01/2019 - 12:30 tot 13:30
Prijs: 
115 €
Plaats: 
Webinar
Webinar
Webinar Webinar
België
BE
Toegankelijkheid: 
Iedereen
Doelgroep: 
Preventieadviseur veiligheid, Preventieadviseur psychosociale aspecten
Beveiliging tegen externe risico’s (‘security’) komt ook meer en meer op de radar van veiligheids- of ‘safety’ verantwoordelijken zoals de preventieadviseur. Uit de resultaten van de laatste HSE TrendCatcher bleek dat 27% van de preventieadviseurs naast HSE ook security-taken krijgt toegewezen. Op het HSE World Event 2018 lichtte Marlies Sas, doctoraatstudente aan de Universiteit Antwerpen, het toenemende belang van security toe. Zij schreef hierover een doctoraatsstudie bij professor Reniers, en beiden zullen gezamenlijk de problematiek uiteenzetten in dit webinar. Hoe werkt een webinar? Met dit webinar kunt u de presentatie over “Re-integratie van langdurig zieken” volgen via uw computer, tablet of smartphone. De presentatie loopt van 12.30 tot 13.30 uur. Een aantal dagen voor aanvang ontvangt u een link waarmee u een half uur op voorhand kunt inloggen. U kunt tijdens de presentatie vragen stellen aan de spreker. Met bijscholingsattest voor de preventieadviseur of milieucoördinator Na afloop van het webinar kunt u enkele testvragen beantwoorden waarmee u een bijscholingsattest voor de preventieadviseur of de milieucoördinator kunt krijgen. Inbegrepen in het Sentral-abonnement Dit webinar is inbegrepen in het SenTRAL abonnement. SenTRAL abonnees krijgen twee weken voor de startdatum van elk webinars een link via email. Om gratis deel te nemen volstaat het om via die link in te schrijven.

Beveiliging tegen externe risico’s (‘security’) komt ook meer en meer op de radar van veiligheids- of ‘safety’ verantwoordelijken zoals de preventieadviseur. Uit de resultaten van de laatste HSE TrendCatcher bleek dat 27% van de preventieadviseurs naast HSE ook security-taken krijgt toegewezen. Op het HSE World Event 2018 lichtte Marlies Sas, doctoraatstudente aan de Universiteit Antwerpen, het toenemende belang van security toe. Zij schreef hierover een doctoraatsstudie bij professor Reniers, en beiden zullen gezamenlijk de problematiek uiteenzetten in dit webinar.

Hoe werkt een webinar?

Met dit webinar kunt u de presentatie over “Re-integratie van langdurig zieken” volgen via uw computer, tablet of smartphone.

De presentatie loopt van 12.30 tot 13.30 uur. Een aantal dagen voor aanvang ontvangt u een link waarmee u een half uur op voorhand kunt inloggen. U kunt tijdens de presentatie vragen stellen aan de spreker.

Met bijscholingsattest voor de preventieadviseur of milieucoördinator

Na afloop van het webinar kunt u enkele testvragen beantwoorden waarmee u een bijscholingsattest voor de preventieadviseur of de milieucoördinator kunt krijgen.

Inbegrepen in het Sentral-abonnement

Dit webinar is inbegrepen in het SenTRAL abonnement. SenTRAL abonnees krijgen twee weken voor de startdatum van elk webinars een link via email. Om gratis deel te nemen volstaat het om via die link in te schrijven.