Supervisie voor vertrouwenspersonen

Organisatie: 
Prebes Coordinatiecentrum
Activiteit: 
Bijscholing
Datum: 
Dinsdag 09/11/2021 - 15:30 tot 17:30
Prijs: 
50€ €
Plaats: 
online
België
BE
Toegankelijkheid: 
Iedereen
Doelgroep: 
Vertrouwenspersoon
Ben je een officieel aangestelde vertrouwenspersoon? Wil je deel uitmaken van het lerend en ondersteunend netwerk voor vertrouwenspersonen? En krijg je graag hulp bij je taken?

Het programma

Lerend en ondersteunend netwerk

Sinds 2013 kan je op elke Prenne kennismaken met de intervisies van het Lerend en Ondersteunend Netwerk voor vertrouwenspersonen. Daarnaast worden deze intervisies ook op regionaal niveau georganiseerd. Prebes wil voor de vertrouwenspersonen dat extra netwerk voorzien om hen te verenigen in een ‘lerend en ondersteunend netwerk’. Als officieel aangestelde vertrouwenspersoon kan je deelnemen aan onze regionale intervisies om van elkaar te leren en hulp en ondersteuning te krijgen.

Praktisch

De intervisies kaderen in de wetgeving Psychosociale risico’s op het werk. De sessies worden georganiseerd door enthousiaste vertrouwenspersonen en vrijwilligers om het netwerk en de ondersteuning tussen vertrouwenspersonen te stimuleren. Het aantal deelnemers is beperkt tot maximum 12 deelnemers. Bij te weinig inschrijvingen kan een sessie worden geannuleerd. 

 

HET PROGRAMMA

  • Onthaal en voorstelling deelnemers
  • Aanbrengen van cases
  • Intervisie
  • Feedback en evaluatie