Toolboxmeetings: de essentie

Organisatie: 
Kluwer Opleidingen
Activiteit: 
Bijscholing
Datum: 
Dinsdag 11/06/2019 - 14:00 tot 17:30
Prijs: 
305 €
Plaats: 
Elewijt Center
Tervuursesteenweg 564
Elewijt 1982
België
BE
Toegankelijkheid: 
Iedereen
Doelgroep: 
Preventieadviseur veiligheid, Preventieadviseur psychosociale aspecten, Vertrouwenspersoon
Laat uw boodschap nazinderen U wilt starten met toolboxmeetings over milieu, veiligheid en welzijn in uw organisatie? Zorg dat uw inspanningen renderen. Deze opleiding geeft u op een halve dag praktijktips en cases. U ontdekt alle noodzakelijke onderdelen van een goede toolboxmeeting. Het resultaat: u verhoogt de betrokkenheid van uw medewerkers en krijgt een draagvlak voor een veiligere manier van werken. Resultaten van deze opleiding Uw toolboxmeetings zijn to-the-point en blijven nazinderen. U gaat in dialoog met uw medewerkers over veiligheids- en milieutopics en komt zo tot creatieve oplossingen. U creëert een groter veiligheids- of milieubewustzijn in uw organisatie. U weet hoe u in dialoog kunt gaan met uw medewerkers over veiligheids-en milieutopics om zo tot creatieve oplossingen te komen.

Laat uw boodschap nazinderen

U wilt starten met toolboxmeetings over milieu, veiligheid en welzijn in uw organisatie? Zorg dat uw inspanningen renderen.

Deze opleiding geeft u op een halve dag praktijktips en cases. U ontdekt alle noodzakelijke onderdelen van een goede toolboxmeeting.

Het resultaat: u verhoogt de betrokkenheid van uw medewerkers en krijgt een draagvlak voor een veiligere manier van werken.

Resultaten van deze opleiding

Uw toolboxmeetings zijn to-the-point en blijven nazinderen.

U gaat in dialoog met uw medewerkers over veiligheids- en milieutopics en komt zo tot creatieve oplossingen.

U creëert een groter veiligheids- of milieubewustzijn in uw organisatie.

U weet hoe u in dialoog kunt gaan met uw medewerkers over veiligheids-en milieutopics om zo tot creatieve oplossingen te komen.