Veilig werken met derden

Organisatie: 
Kluwer Formations
Activiteit: 
Bijscholing
Datum: 
Dinsdag 04/06/2019 - 09:00 tot 17:30
Prijs: 
622 €
Plaats: 
3Hoog
Mechelsevest 90
Leuven 3000
België
BE
Toegankelijkheid: 
Iedereen
Doelgroep: 
Preventieadviseur veiligheid, Preventieadviseur psychosociale aspecten, Vertrouwenspersoon
Veilig werken met derden: fundament voor een goede samenwerking Werken met onderaannemers en uitzendkrachten? Daarbij is het belangrijk dat u de verplichtingen kent - voor beide kanten. Wie staat in voor de veiligheid van derden? Bent u aansprakelijk voor hun fouten? Welke controles of inspecties staan u te wachten? Leer in de opleiding ‘Veilig werken met derden’ hoe u de wet vertaalt naar uw organisatie en ontwikkel uw eigen aanpak. Uw training 'Werken met derden'? Door een trechter Uw bedrijf werkt met onderaannemers voor de uitvoering van grote onderhoudswerken? Uw bank werkt met externe IT-specialisten? Het valt allemaal onder de noemer ‘werken met derden’. Maar aan een algemene opleiding hebt u niet veel. U wilt praktische tips voor úw situatie. Dus krijgt u die ook. Deze opleiding verloopt als een trechter: eerst frist u uw kennis van de wetgeving op, daarna leert u alles over de tools, en uiteindelijk werkt u op uw eigen casestudy. Leer over werken met derden, en voorkom ongevallen Grondige toepassing van de welzijnswet kan ernstige arbeidsongevallen voorkomen. En daaraan draagt Wolters Kluwer graag bij. Uw opleidingsdag is dus goed gevuld: U spit de wetgeving met betrekking tot werken met derden uit. U krijgt persoonlijke feedback. U bespreekt best practices. Het resultaat? U keert met het handboek ‘Werken met derden’ en hopen relevante kennis en vaardigheden terug naar de werkvloer: De wetgeving rond werken met derden kent geen geheimen meer voor u. U beschikt over een handige methode voor de implementatie van werken met derden die u aanpast aan de aard, de grootte, de complexiteit en de risico's van uw organisatie. U neemt uw huidige beleid onder de loep en stelt zélf verbeteringen voor. U schrijft een gefundeerd beleidsvoorstel voor werken met onderaannemers en uitzendkrachten in uw organisatie. Bijscholing voor de preventieadviseur Bent u preventieadviseur? Dan is deze opleiding ideaal voor u. Want ze komt in aanmerking voor de verplichte bijscholing voor de preventieadviseur, volgens het Koninklijk Besluit van 29 januari 2013. (Dat wijzigde het KB van 17 mei 2007 over de vorming en bijscholing van de preventieadviseur.)

Veilig werken met derden: fundament voor een goede samenwerking

Werken met onderaannemers en uitzendkrachten? Daarbij is het belangrijk dat u de verplichtingen kent - voor beide kanten.

Wie staat in voor de veiligheid van derden?

Bent u aansprakelijk voor hun fouten?

Welke controles of inspecties staan u te wachten?

Leer in de opleiding ‘Veilig werken met derden’ hoe u de wet vertaalt naar uw organisatie en ontwikkel uw eigen aanpak.

Uw training 'Werken met derden'? Door een trechter

Uw bedrijf werkt met onderaannemers voor de uitvoering van grote onderhoudswerken? Uw bank werkt met externe IT-specialisten?

Het valt allemaal onder de noemer ‘werken met derden’.

Maar aan een algemene opleiding hebt u niet veel. U wilt praktische tips voor úw situatie. Dus krijgt u die ook. Deze opleiding verloopt als een trechter: eerst frist u uw kennis van de wetgeving op, daarna leert u alles over de tools, en uiteindelijk werkt u op uw eigen casestudy.

Leer over werken met derden, en voorkom ongevallen

Grondige toepassing van de welzijnswet kan ernstige arbeidsongevallen voorkomen. En daaraan draagt Wolters Kluwer graag bij. Uw opleidingsdag is dus goed gevuld:

U spit de wetgeving met betrekking tot werken met derden uit.

U krijgt persoonlijke feedback.

U bespreekt best practices.

Het resultaat? U keert met het handboek ‘Werken met derden’ en hopen relevante kennis en vaardigheden terug naar de werkvloer:

De wetgeving rond werken met derden kent geen geheimen meer voor u.

U beschikt over een handige methode voor de implementatie van werken met derden die u aanpast aan de aard, de grootte, de complexiteit en de risico's van uw organisatie.

U neemt uw huidige beleid onder de loep en stelt zélf verbeteringen voor.

U schrijft een gefundeerd beleidsvoorstel voor werken met onderaannemers en uitzendkrachten in uw organisatie.

Bijscholing voor de preventieadviseur

Bent u preventieadviseur? Dan is deze opleiding ideaal voor u. Want ze komt in aanmerking voor de verplichte bijscholing voor de preventieadviseur, volgens het Koninklijk Besluit van 29 januari 2013. (Dat wijzigde het KB van 17 mei 2007 over de vorming en bijscholing van de preventieadviseur.)